Sagių fabrikėlis

mk-sages-106Į „sagių fabrikėlį“ susirinko maksimalus mamyčių skaičius. Visos rimtai nusiteikusios kibo į darbą. Kadangi nebuvo mūsų auksarankės Jurgitos, tai visoms dirigavo Rosana ir Aida.  Abi buvo labai rimtos ir griežtos, nes darbelio laukė nemažai, o susitikimo laikas ribotas. Pirmiausia mamos kuitėsi servetėlių lobynuose, rinkosi gražius fragmentus sagėms. O tada prasidėjo dažymai, klijavimai, lakavimai ir kiti dekupažiniai darbeliai :)

Mano vaidmuo šiame vakarėlyje buvo fotkinti, rūpintis arbata ir bendrauti. Taip sakant: trys viename :) Tik atėjus puoliau fotografuoti, norėjau užfiksuoti visus sagės darymo etapus. Per kažkurią pauzę nuėjau pareguliuoti arbatos, kurios pasirodo buvę belikę vienas pakelis. Pradžioj nesijaudinau, nes galvojau vis tiek visos labai užsiėmusios, net akių nepakelia nuo savo sagių ir nebus joms kada gerti arbatos. Bet vėliau vis dėlto nulėkiau į artimiausią parduotuvę ir pripirkau visko. O kai grįžau tai pačiu laiku, nes kaip tik mamytės draugiškai dalindamosis vienu pakeliu darėsi arbatą. Dėl bendravimo, tai nu kaip čia pasakius… nu aš ne iš tų, kur pliurpčiau, per daug kukli esu :)

Su pavydu žiūrėjau į plušančias mamytes, labai norėjau prie jų prisijungti. Su užuojauta žiūrėjau į mamytes, kurios buvo su leliukais ir viską stebėjo iš šalies. Tai tas pats kaip tortą laižyti per stiklą. Linkiu joms kantrybės ir, kad kuo greičiau atsirastų laisvų kūrybai skirtų akimirkų. Buvau nustebinta kai vis dėlto viena mamytė sugebėjo net ir būdama su vaikeliu pasidaryti sagę :)

mk-sages-017 mk-sages-054 mk-sages-081 mk-sages-083

mk-sages-093 mk-sages-086  mk-sages-112

mk-sages-113 mk-sages-121 mk-sages-126 mk-sages-1271

mk-sages-130 mk-sages-133 mk-sages-134 

mk-sages-138 mk-sages-139 mk-sages-151

Įspūdžiais dalinosi Rūta