Mamų klubas išaugo į moterų susitikimus „Dukros“

Mamų klubas išaugo į moterų susitikimus „Dukros“

Mielosios,

pristatau Jums naują širdies užmanymą – susitikimus moterims, pavadinimu „Dukros“. Kodėl dukros? Kiekviena maža mergaitė sukurta gyventi pasaulyje, kuriame yra besąlygiškai ją mylintys tėvai. Buvo numatyta, kad mes pažintume tėvų meilę, jaustumėmės joje saugios, būtume jos ginamos ir joje pražystume. Tik šioje planetoje retai kada nutinka taip, kaip buvo sumanyta pradžioje. Retai kuriai iš mūsų teko laimė patirti besąlygišką tėvų meilę. Mes, kaip dukros ne visada jautėmės suprastos, priimtos, mylimos. Teko patirti ir neapykantą, baimę didesnio ir stipresnio, teko patirti atstūmimą, smurtą, kaltę, kitus sunkius širdžiai skausmus. Užaugus moters vertė, kurią suteikė tėtis, mama yra giliai įsismelkusi į mus. Kokio dydžio ir pločio ji yra, taip mes ir elgiamės, priimame save, darome pasirinkimus. Į pasaulį žvelgiame mums padovanotos savivertės akiniais. „Dukrų“ susitikimų tikslas yra moterų tarpusavio bendrystė augant, gyjant, ilsintis ir skleidžiantis Jame. Susitikimai skirti mergaitėms, merginoms, moterims, senolėms, ištekėjusioms ir neištekėjusioms, mamoms ir neturinčioms vaikų. Esate kiekviena laukiama.
Šeštadienio rytais 11.30 kviesime Jus į kūrybinius ir teminius susitikimus, adresu Gilužio 15 (Vilniaus privačios Krikščionių gimnazijos kavinėje). Daugiau informacijos ieškokite https://www.facebook.com/www.mamuklubas.lt 
Džiaugiuosi Jus kviesdama į moterų susitikimus, nes pasak S. Eldredge , kai susirenka moterys, jos užduoda prasmingus klausimus, nes nori sužinoti, kaip tu laikaisi.

Mamų klubo ir „Dukrų“ koordinatorė
Rosana