Programa gruodžio mėnesiui

peliukas-gitarojeSveikos, mamytės,

primenu, kad artimiausių renginių programą galite rasti skyrelyje „Renginiai„. Į kai kuriuos užsiėmimus vietų skaičius yra ribotas, tad geriau registruokitės iš anksto ;) Šiais metais turime naujieną –  Mamų klube su spektakliuku svečiuosis Stalo teatras. Kviečiu pasinaudoti proga ir gruodžio 16 d. su visa šeima sudalyvauti kalėdinėje šventėje. Apie artimiausią renginį smulkesnė informacija svetainėje pasirodo kiekvieną pirmadienį (kartais ir anksčiau), tad sekite naujienas.

Gruodžio 2 d. 18.30 val. “Piname kalėdinį vainiką”. Jūratė Mikutavičienė. Atsineškite juodų siūlų vainikėliui surišti, didesnę lekštę ar dėžę, kad būtų patogiau parsinešti vainiką namo, dar galite atsinešti papildomų papuošimų (blizgančių juostelių, kaspinėlių, karoliukų ir pan.), galite atsinešti ir žvakę, kurią įdėsite į vainikėlį. Išankstinė registracija rosana@mamuklubas.lt.  Pageidaujama auka 5-10 Lt.

Gruodžio 9 d. 18.30 val. “Globos namuose paliktų vaikų maži džiaugsmai ir dideli sopuliai“. Erika Batisienė ir Lina Dapkuvienė dalinsis šešių metų globos namų lankymo patirtimi. Sužinosite kuo jūs galite prisidėti prie šio tarnavimo. Užsiėmimas nemokamas.

Gruodžio 16 d. 18.30 val. Šventė visai šeimai. Svečiuose Stalo teatras su muzikiniu spektakliu “Peliukas gitaroje”. Po spektaklio jūsų laukia suneštinės vaišės ir dovanėlės vaikams. Kaina šeimai – 30 Lt + po 10 Lt dovanėlei kiekvienam vaikui. Kaina šeimai su vaiku iki 3m – 20 Lt+10 Lt dovanėlei vaikui (jei aktualu). Vietų skaičius ribotas, todėl registruokitės iš anksto: rosana@mamuklubas.lt. Registruojantis parašykite kiek ir kokio amžiaus vaikų dalyvaus šventėje.