Kviečiame į susitikimą su žolininku V. Skirkevičiumi

v-skirkeviciusJurgos (Jurgio mamytės) iniciatyva į Mamų klubą yra pakviestas žolininkas V. Skirkevičius. Spausdiname Jurgos kvietimą:
Namuose neturiu televizoriaus, spaudą skaitau retai, todėl kai pirmą kartą išgirdau apie profesionalų farmacininką, žmonėms gerai žinomą žolininką Virgilijų Skirkevičių, begaliniai nudžiugau – štai tokių minčių, žinių man ir trūko! Prisipažinsiu, nemėgstu draugauti su „daktarais“, visokiais būdais stengiuosi išvengti vaikščiojimų į poliklinikas, nes ten atsakymo – o kodėl mane ar mažylį užpuolė ši liga? ką aš negerai darau ar dariau?? – neišgirsi, nes paprasčiausiai šiuolaikinė medicina, atrodo, tuo nelabai ir domisi.. o kai pradedi skaityti išrašytų vaistų informacinius lapelius, tai taip ir po kelerių metų grąžini vaistinei nepradėtas vartoti pasenusias tabletes, nes apie jų šalutinį poveikį buvo parašyta – gali pasitaikyti netgi mirties atvejų!! Arba – gali būti stipriai pažeistos kepenys! Na, kuri gi mama savo valia galėtų tokius vaistus duoti mažyliui (ar turėtų ūpo pati vartoti)… Didžiausiais šuoliais pasaulis modernėja, bet kodėl XXI amžiuje vis dar kuriami vaistai, turintys tokį tragišką šalutinį poveikį? Taigi viską susumavus belieka daryti išvadą – šiame gyvenime sirgti NEGALIMA!
O kad taip ir būtų, Virgilijus Skirkevičius, Kauno medicinos universiteto dėstytojas, 2009 metais gavęs Lietuvos šviesuolio vardą už kitokį požiūrį į žmogų, į jo ligą bei žoleles, už raginimą ryti ne tabletes, o  pirmiausia pažinti savo kūną, gali duoti daugybę patarimų. Kaip auginti vaiką, kaip paruošti jį gyvenimui, kaip sveikai maitinti, kaip liaudiškomis priemonėmis gydyti – visą tai mamytės galės išgirsti susitikime su Virgilijumi  Skirkevičiumi spalio 26 d. 18 val. adresu Gilužio 15 (bažnyčios „Tikėjimo žodis“ kavinėje“). Pageidaujama auka apie 15 Lt.