Programa rugsėjo mėnesiui

Mielos mamytės, supažindiname jus su užsiėmimų programa rugsėjo mėnesiui. Kadangi programa dar gali keistis, todėl labai atsiprašome už nepatogumus. Kitų mėnesių programą skaitykite skiltyje Renginiai„.

Rugsėjo 15d. 19 val. “Kiek sveria motinystė?“. Mamų klubo sezono atidarymas. Užsiėmimą ves Mamų klubo koordinatorė Rosana Subačienė.

Rugsėjo 22 d. 18.30 val. “Papuošalai iš užtrauktukų”. Dovilė ir Jurga. Tai nepaprastai originalūs ir gražūs papuošalai! Kursime pasirinktinai auskarus arba sages. Būtina registracija rosana@mamuklubas.lt , registruojantis nurodykite ką norėsite daryti (auskarus ar sagę).  Kad spėtume supirkti priemones registracija vyks iki rugsėjo 20d. vakaro, jei užsipildys visos laisvos vietos anksčiau, tai registraciją baigsime anksčiau. Pageidaujama auka 15 Lt.

sage-is-uztrauktuko-taistya auskarai-is-uztrauktuku02-taisyta sage-is-uztrauktuku-3-taisyta

Rugsėjo 29 d. 19 val. “Mamų turgelis“. Inga. Keičiasi sezonai, tad pats laikas peržiūrėti spintas ;) Tikrai rasite išaugtų vaikų ir savo :) rūbelių, nebežaidžiamų žaislų ar vaikiškos technikos, nebeskaitomų knygų ar nebenešiojamų papuošalų. Galite į mugę atsinešti bet ką :) Primename, kad nebus galimybės palikti rūbelių ar kitų daiktų Mamų klube – ko neparduosite/neatiduosite teks neštis atgal namo. Jei ketinate ką nors parduoti, tai iš anksto prikabinkite prie daikto „etiketę“ su kaina ir savo vardu. Išsamesnė informacija apie mugę bus vėliau. Pirmyn tuštinti spintas!!! :)

Mamu turgelis