Gaminsime prisiminimų dėžutes ir valgysime išradingus sumuštinius :)

mk-prisiminiu-dezute-033isradingi-sumustiniai1Ateinančio trečiadienio susitikimo temą šiek tiek pakoregavome. Mūsų laukia, taip sakant, „two in one“ :)  Pagalvojome, kad skanaudamos išradingus sumuštinius galėtume ką nors parankdarbiauti :) Todėl siūlome pasigaminti prisiminimų dėžutę. Ši dėžutė skirta sudėti svarbius ir sentimentalius vaiko daiktelius (pvz., apyrankytę iš gimdymo namų, pirmą iškritusį dantuką, krikšto rūbelius, pirmą piešinuką, mylimiausią vaiko žaisliuką ir t.t.). Sulaukus pilnametystės galima vaikui padovanoti tokią dėžutę, pilną jam brangių mielų prisiminimų. Kai kurios mamytės tikriausiai prisimena užpernykštį iiiiilgą prisiminimų dėžutės gaminimą (apie tai glite paskaityti čia), bet galiu nuraminti, kad šį kartą taip ilgai neužtruksime. Rosana pažadėjo pamokyti mamytes, kaip „greituoju būdu“ apklijuoti ir dekoruoti dėžutę. Tad šį trečiadienį atsineškite:
-ypatingų sumuštinių (ypatingų savo išvaizda arba skoniu);
-nemažą medžiagos atraižą (gal maždaug 1m/1,5m, šia medžiaga apklijuosite dėžutę ir tada dekoruosite, tad pasirinkite jums mielą ir dekoruoti tinkančią medžiagą);
-mielų dekoravimui tinkančių smulkmenų (sagučių, juostelių, mezginukų, įvairių medžiagėlių atraižėlių ir t.t.);
-galite atsinešti vaiko, kuriam darysite dėžutę, nuotrauką;
-žirkles;
PVA klijus;
-teptuką tepti klijams;
-galite prigriebti liniuotę.
Su ypatingais sumuštiniais ir priemonėmis mamyčių laukiame spalio 19 d. 18 val. adresu Gilužio 15 (bažnyčios „Tikėjimo žodis“ kavinėje).
Foto iš http://unique-things.blogspot.com