Lėlių gamyba (I dalis)

Lėlių gamyba (I dalis)

Tai buvo pats tyliausias vakaras Mamų klube. Tyliausias – ta prasme, kad nebuvo vaikų, nebuvo užnugaryje šurmulio ir tų akių, kyšančių iš už stalo, su balsu „paduok man šitą saldainį“!!! Visos spindėjo laime nuveikti kažką prasmingai gražaus ir tiesiog darbingai parelaksuoti.

Iš pradžių peržvelgus visus lėlyčių pavyzdėlius, akimirkai išsigandome, kad tai Misija Neįmanoma.Atrodė, nejaugi mums gali gautis kažkas panašaus į tokį stebuklą! Todėl darbo pradžia buvo šiek tiek gąsdinanti, nes jautėme atsakomybę, kad viskas praeitų sklandžiai ir pirmasis blynas nebūtų prisvilęs.

Šį vakarą gaminome tik lėlytės galvą. Jos maketas buvo ruošiamas iš folijos, kuri vėliau buvo aplipdyta modelinu. Suformuoti veiduką darbas sudėtingas, reikalaujantis kruopštumo ir kantrybės, tačiau mamytėms jos užteko, ir rezultatas buvo nuostabus – visos lėlytės gavosi labai skirtingos ir su savomis nuotaikomis.

Man tai buvo pats smagiausias ir pats jaukiausias šilčiausias ir visoks -iausias vakaras per visą Mamų klubo 2011-2012 metų sezoną. Mamytės besidarbuodamos kalbėjosi įvairiausiomis temomis – nuo vaikų iki plastinių operacijų :) Atvirai pakalbėjome ir linksmai pasijuokėme iš vyrų ir moterų skirtumų. Taip pat pasidžiaugėme ir į Mamų klubo būrį įsiliejusia nauja mamyte Nataša :)

Įkeliu keleta akimirkų iš vakaro ir sakau iki susitikimo Lėlių kūrime II dalyje!

Inga