Pranešimas tėvams

Pranešimas tėvams

Buvimas tėvais – viena iš pačių svarbiausių kiekvieno žmogaus gyvenimo užduočių. Tėvystės patirtis teikia daug džiaugsmo ir laimės. Tai atsakingas, pasiaukojamas ir sunkus darbas. Visi tėvai susiduria su didesniais ar mažesniais iššūkiais augindami ir auklėdami savo vaikus. Dauguma tėvų siekia pagerinti santykius su  savo vaikais ir rasti atsakymus į jiems rūpimus klausimus, susijusius su vaikų auklėjimu:  kodėl vaikai neklauso? Kodėl jie mūsų negirdi? Kodėl  nebeįmanoma su vaiku  susikalbėti geruoju?

Mamoms ir tėčiams, kurių vaikų amžius  lopšio –  pradinės mokyklos,  siūlomas 10 sesijų praktinių įgūdžių ciklas „NORIU SUSIKALBĖTI SU VAIKU.“ Tai 10 praktinių tėvystės įgūdžių užsiėmimų, kurie vyks kartą per savaitę ketvirtadienio vakarais,  po 4 ak.val. valandas, t.y. 18-21val.  Pagrindinės temos: Kodėl vaikai neklauso? Klaidingi elgesio tikslai.  Ribos ir taisyklės.  Drausmė be bausmių.  Kai jausmai varo iš proto…. Kasdieninių konfliktų sprendimas ir vaikų skatinimas bendradarbiauti.  Pagyrimai ir padrąsinimai. Kaip išugdyti savarankišką savimi pasitikintį vaiką.  Pozityvus savęs vertinimas.

Kurso pradžia 2014 metų sausio 16 dieną, ketvirtadienį, adresu: Vivulskio 10A  Prieraišiosios tėvystės centre. Kursai mokami, 50 Lt už kiekvieną užsiėmimą po 4ak.val.(4x45min).  Užsiėmimų dešimt.

***

Taip pat sausio 13 dieną, pirmadienį, pradedame ir programos „Noriu susikalbėti su vaiku“ tęsinį “BROLIAI IR SESERYS BE KONKURENCIJOS”  tiems klausytojams, kurie jau anksčiau baigė kursą „Noriu susikalbėti su vaiku“ arba ,,Mokykla tėvams ir auklėtojams“  arba STEP, ar kitą pozityviosios tėvystės kursą.

Kursas ,,BROLIAI IR SESERYS BE KONKURENCIJOS“ –  tai 10 praktinių tėvystės įgūdžių užsiėmimų, kurie vyksta kartą per savaitę vakarais, pirmadieniais,  po 4 ak.val. valandas, t.y. 18-21val. Pagrindinės kurso temos: Vaikų pavydas ir konkurencija. Palyginimai. Lygu – tai mažiau. Aukos ir persekiotojai. Kai vaikai riejasi ir mušasi. Savo tikslų šeimininkai.

Kurso pradžia 2014 metų sausio 13 dieną, pirmadienį, adresu Vivulskio 10A, Prieraišiosios tėvystės centre. Užsiėmimai mokami, po 50 Lt už kiekvieną užsiėmimą po 4ak.val.(4x45min).  Užsiėmimų  dešimt.

Abu kursus veda I-os kategorijos psichologė SILVA STRIUNGA

Apmokėjimo sąskaita bus atsiųsta užsiregistravusiems. Registracija. adresu s.striunga@gmail.com  iki sausio 10 dienos. Registruojantis parašykite kurso pavadinimą, savo vardą, pavardę, telefoną, vaikų vardus ir jų amžių. Kviečiame dalyvauti ir pakviesti draugus.